Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ – ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣΕ

By Showtime

Χειροπέδες έξω από το χειρουργείο έβαλαν οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων σε γιατρό που ήταν τόσο αδίστακτος που εκβίαζε μέχρι την τελευταία στιγμή τον ασθενή του για να τον χειρουργήσει.

Ο γιατρός καρδιοχειρουργός, Διευθυντής Τμήματος Κλινικής Νοσοκομείου της Αθήνας κατηγορείται για κακουργηματική δωροληψία και απόπειρα εκβίασης. Όπως προκύπτει από την έρευνα, ο ίδιος γιατρός είχε ζητήσει 1800 ευρώ από άλλον ασθενή τον Μάϊο. Όμως, η διερεύνηση της υπόθεση δεν είχε προχωρήσει αφού ο ασθενής δεν δέχθηκε να στηθεί επιχείρηση με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Όμως, χθες ο 59χρονος γιατρός, Διευθυντής Τμήματος Κλινικής Νοσοκομείου της Αθήνας, μετά από καταγγελία άλλου ασθενή, ο οποίος είχε εισαχθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, πιάστηκε με το φακελάκι στο χέρι και μάλιστα λίγο πριν τον χειρουργήσει! Ο ασθενής, νοσηλεύτηκε στην Εντατική Μονάδα και στη συνέχεια στην Καρδιολογική Κλινική, όπου διαγνώστηκε από τους θεράποντες ιατρούς η ανάγκη να χειρουργηθεί άμεσα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιατρός απαίτησε παράνομα και εκβιαστικά, αρχικά το χρηματικό ποσό των 1.500)ευρώ, το οποίο διαμορφώθηκε τελικά στο ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς “by pass